Het bedrijf levert ICT-producten, ICT-diensten en ook eigen parfums aan het bedrijfsleven en aan de consument in Nederland en in Spanje .
Copyright © 2004 - 2017 - Belgium Internet Technologies CV - Alle rechten voorbehouden
Overige produkten en diensten
Websites voor derden
Algemene regels
> Overige produkten en diensten              met de CASIO QT-6000:
             een modulair kassa systeem met wendbaar Smart Touchscreen .

De standaard uitvoering is voorzien van 6 communicatiepoorten voor de aansluiting van verschillende typen randapparatuur, heeft een helder scherm met grafisch interface en een groot aanbod functietoetsen. Het afrekensysteem kan direct op de lade of in directe omgeving van de lade aangesloten worden. Een solide constructie en materiaalkeuze van o.a. de voet, het beeldschermmechanisme en kristal helder 12.1" aanraakscherm maken de CASIO QT-6000 zeer degelijk, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het aanraakbeeldscherm is vanuit alle invalshoeken, ook met invallend licht en directe interieur verlichting, te gebruiken. De terminal neemt nagenoeg geen kostbare verkoopruimte in en kan met externe randapparatuur in alle branches razendsnel functioneren. De QT-6000 is wat betreft afmetingen klein van formaat maar groot in prestaties. Bekijk de webshop:
Méér weten? Klik hier.
perfumería Corazón: Maak een bewuste keuze. Kies de parfum die bij jóu past!
perfumería Corazón biedt parfums voor man, vrouw én kinderen welke gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten met een fruitig, kruidig of bloemig karakter. Voor elke leeftijd en persoonlijkheid: van donker tot blond, van stijlvol tot temperamentvol, van trendy tot klassiek.
Lang op de huid door 25% etherische parfumoliën.
Onze parfums zijn gemaakt op basis van 25% etherische oliën. Andere kwaliteitsmerken hanteren 16% - 20% parfumolie. Deze sterke concentratie van (etherische) parfumoliën maakt, dat de parfums van zeven tot wel tien uur houden op de huid. De combinatie van etherische oliën met zuiver natuurlijke producten als bloemen, fruit en kruiden geeft je innerlijke rust en maakt dat de werking ervan heilzaam is, een weldaad voor lichaam en geest en passend bij elke stemming.
Parfum- distributeur worden? Klik hier.
Méér weten? Klik hier.
Nieuws
«